Доделени трофеи на honest girl

 1. 50
  Награден(а): 20 ноември 2020

  Петта годишнина

  Сведок си на нашите почетоци. Ти благодариме за лојалноста.

 2. 40
  Награден(а): 3 октомври 2019

  Четврта годишнина

  4 години со Фемина. Честитки, сигурно веќе сте како семејство со останатите членови.

 3. 30
  Награден(а): 7 октомври 2018

  Трета годишнина

  3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

 4. 30
  Награден(а): 24 јуни 2018

  Што и да правиш, продолжи така

  Твоите мислења имаат 1.000 допаѓања.

 5. 20
  Награден(а): 21 септември 2017

  Втора годишнина

  2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

 6. 10
  Награден(а): 20 септември 2016

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.

 7. 20
  Награден(а): 14 јули 2016

  Прекрасен ум

  Твоите мислења имаат 500 допаѓања. Одлична работа!

 8. 10
  Награден(а): 23 ноември 2015

  Имаш ново хоби

  100 испратени мислења. Колку време поминуваш тука? Продолжи со исто темпо.

 9. 15
  Награден(а): 15 ноември 2015

  Сигурно се гордееш со себе

  Твоите мислења имаат 200 допаѓања.

 10. 10
  Награден(а): 12 октомври 2015

  Имаш верни обожаватели

  Твоите мислења имаат 100 допаѓања. Можеби треба да започнеш да делиш автограми.

 11. 5
  Награден(а): 7 октомври 2015

  Те сакаат

  Твоите мислења имаат 50 допаѓања. Продолжи во тој стил!

 12. 10
  Награден(а): 1 октомври 2015

  Среќен роденден

  Изненадување! Дополнителни поени како мал роденденски подарок од нас.

 13. 2
  Награден(а): 23 септември 2015

  Влегуваш во игра

  10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

 14. 3
  Награден(а): 22 септември 2015

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 15. 1
  Награден(а): 21 септември 2015

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.