Членови кои ги следи i.love.fashion

 1. Barca-Gril

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  869
  Допаѓања:
  924
  Поени од трофеи:
  296
 2. Butterfly-Girl

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  947
  Допаѓања:
  506
  Поени од трофеи:
  276
 3. Dog-lover

  Популарен член, Женски, од Allianz Arena,München
  Пораки:
  1.510
  Допаѓања:
  3.738
  Поени од трофеи:
  316
 4. Elena-97

  Популарен член
  Пораки:
  913
  Допаѓања:
  2.105
  Поени од трофеи:
  296
 5. Golden

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.066
  Допаѓања:
  1.399
  Поени од трофеи:
  326
 6. MaggieTatum

  Истакнат член, Женски, од in TV land.. ◕‿◕
  Пораки:
  651
  Допаѓања:
  509
  Поени од трофеи:
  216
 7. Moonstone.17

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  592
  Допаѓања:
  1.861
  Поени од трофеи:
  306
 8. ocila

  Пораки:
  5.513
  Допаѓања:
  1.896
  Поени од трофеи:
  196
 9. tea4e

  Популарен член
  Пораки:
  3.410
  Допаѓања:
  3.147
  Поени од трофеи:
  326