Членови кои ја/го следат irrelevant

 1. Bircheeeee

  Нов член, Машки
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  0
 2. Boneff

  Истакнат член, Машки, од Скопје
  Пораки:
  46
  Допаѓања:
  63
  Поени од трофеи:
  51
 3. Bratot

  Истакнат член, Машки
  Пораки:
  379
  Допаѓања:
  1.125
  Поени од трофеи:
  96
 4. Briar Rose

  Популарен член, Женски, од Planet Earth
  Пораки:
  2.170
  Допаѓања:
  12.154
  Поени од трофеи:
  256
 5. ceca-1

  Популарен член
  Пораки:
  2.059
  Допаѓања:
  5.082
  Поени од трофеи:
  376
 6. DAngel

  Пораки:
  7.886
  Допаѓања:
  40.990
  Поени од трофеи:
  516
 7. Desi1991k

  Истакнат член, Женски, од Skopje
  Пораки:
  106
  Допаѓања:
  389
  Поени од трофеи:
  106
 8. Flower.D

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  28
  Допаѓања:
  54
  Поени од трофеи:
  51
 9. KateKane

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  612
  Допаѓања:
  13.133
  Поени од трофеи:
  186
 10. Lella

  a blasphemous bitch, Женски, 18, од King's Landing
  Пораки:
  4.532
  Допаѓања:
  23.573
  Поени од трофеи:
  476
 11. LiliBoz

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  7.496
  Допаѓања:
  111.058
  Поени од трофеи:
  396
 12. littlestars

  Нов член, Женски
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  0
 13. LoneWolfGuy

  Истакнат член, Машки
  Пораки:
  364
  Допаѓања:
  622
  Поени од трофеи:
  106
 14. lovestoneddd

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  2.943
  Допаѓања:
  28.325
  Поени од трофеи:
  306
 15. Priroden

  Истакнат член, Машки
  Пораки:
  653
  Допаѓања:
  2.620
  Поени од трофеи:
  226
 16. Someonespecial

  Free-minded aesthete, Женски, од Andromeda Galaxy
  Пораки:
  11.893
  Допаѓања:
  158.687
  Поени од трофеи:
  566
 17. TheUnknownGirl_

  Нов член, Женски
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  1