Доделени трофеи на irrelevant

 1. 20
  Награден(а): 25 декември 2019

  Врвен квалитет

  Најмалку 500 испратени мислења и коефициент на допаѓања 0.5 (250 допаѓања на 500 мислења).

 2. 50
  Награден(а): 24 декември 2019

  Лудуваат по тебе

  Твоите мислења имаат 5.000 допаѓања.

 3. 30
  Награден(а): 1 март 2019

  Што и да правиш, продолжи така

  Твоите мислења имаат 1.000 допаѓања.

 4. 20
  Награден(а): 15 септември 2018

  Прекрасен ум

  Твоите мислења имаат 500 допаѓања. Одлична работа!

 5. 10
  Награден(а): 20 август 2018

  Среќен роденден

  Изненадување! Дополнителни поени како мал роденденски подарок од нас.

 6. 15
  Награден(а): 16 март 2018

  Сигурно се гордееш со себе

  Твоите мислења имаат 200 допаѓања.

 7. 50
  Награден(а): 21 август 2017

  Петта годишнина

  Сведок си на нашите почетоци. Ти благодариме за лојалноста.

 8. 40
  Награден(а): 5 август 2016

  Четврта годишнина

  4 години со Фемина. Честитки, сигурно веќе сте како семејство со останатите членови.

 9. 30
  Награден(а): 12 август 2015

  Трета годишнина

  3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

 10. 10
  Награден(а): 19 март 2015

  Имаш верни обожаватели

  Твоите мислења имаат 100 допаѓања. Можеби треба да започнеш да делиш автограми.

 11. 5
  Награден(а): 17 февруари 2015

  Те сакаат

  Твоите мислења имаат 50 допаѓања. Продолжи во тој стил!

 12. 20
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Втора годишнина

  2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

 13. 10
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.

 14. 2
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Влегуваш во игра

  10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

 15. 3
  Награден(а): 28 октомври 2014

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 16. 10
  Награден(а): 28 октомври 2014

  Имаш ново хоби

  100 испратени мислења. Колку време поминуваш тука? Продолжи со исто темпо.

 17. 1
  Награден(а): 28 октомври 2014

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.