Членови кои ја/го следат jagotka7

 1. Boneff

  Активен член, Машки, од Скопје
  Пораки:
  45
  Допаѓања:
  56
  Поени од трофеи:
  31
 2. Gembird91

  Активен член
  Пораки:
  28
  Допаѓања:
  11
  Поени од трофеи:
  46
 3. lolita97

  Истакнат член
  Пораки:
  169
  Допаѓања:
  37
  Поени од трофеи:
  111
 4. MwaChh

  Активен член
  Пораки:
  10
  Допаѓања:
  4
  Поени од трофеи:
  6
 5. shopaholic-99

  Активен член
  Пораки:
  10
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  36