Форумџика на годината 2019: НОМИНАЦИИ

Членови кои ги следи Jenniffer

 1. anabel-a

  Популарен член, од New York
  Пораки:
  3.334
  Допаѓања:
  15.487
  Поени од трофеи:
  316
 2. AnaKarenina

  Форумски идол, Женски, од Скопје
  Пораки:
  5.261
  Допаѓања:
  54.957
  Поени од трофеи:
  516
 3. Annora

  Истакнат член, Женски, од Pink Sand Beach, Isla Harbour
  Пораки:
  769
  Допаѓања:
  3.868
  Поени од трофеи:
  226
 4. Antoninaaa

  Истакнат член, од Насекаде...
  Пораки:
  557
  Допаѓања:
  1.657
  Поени од трофеи:
  216
 5. baguf4e

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  2.873
  Допаѓања:
  3.859
  Поени од трофеи:
  326
 6. Barbie20

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  595
  Допаѓања:
  10.721
  Поени од трофеи:
  346
 7. Bender Rodriguez

  The lovable rascal, Машки
  Пораки:
  2.598
  Допаѓања:
  32.707
  Поени од трофеи:
  396
 8. buba4e89

  Форумски идол, Женски
  Пораки:
  14.010
  Допаѓања:
  83.581
  Поени од трофеи:
  566
 9. dm drogerie markt

  Истакнат член, од Скопје
  Пораки:
  294
  Допаѓања:
  3.473
  Поени од трофеи:
  106
 10. Dog-lover

  Популарен член, Женски, од Allianz Arena,München
  Пораки:
  1.508
  Допаѓања:
  3.735
  Поени од трофеи:
  316
 11. Dvolicen

  Популарен член
  Пораки:
  1.431
  Допаѓања:
  3.481
  Поени од трофеи:
  316
 12. Elennaa

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  3.901
  Допаѓања:
  12.684
  Поени од трофеи:
  376
 13. eloves

  Популарен член, Женски, од Секаде само тука не.
  Пораки:
  2.662
  Допаѓања:
  7.592
  Поени од трофеи:
  346
 14. feminium

  Истакнат член, од the other side of my mirror
  Пораки:
  1.709
  Допаѓања:
  1.735
  Поени од трофеи:
  196
 15. Hipica

  Пораки:
  14.369
  Допаѓања:
  14.746
  Поени од трофеи:
  456
 16. Ilusionist

  Популарен член, од Heaven Is a Place on Earth...
  Пораки:
  752
  Допаѓања:
  1.906
  Поени од трофеи:
  296
 17. Jule.Sk

  Популарен член, Женски, од Во нашата чудесна земја Македонија ツ
  Пораки:
  1.310
  Допаѓања:
  723
  Поени од трофеи:
  326
 18. k.i.m

  Популарен член, од *On a pool party*
  Пораки:
  4.724
  Допаѓања:
  5.140
  Поени од трофеи:
  366
 19. karenin

  Популарен член, од Saturnia, Tuscany, Italy
  Пораки:
  1.426
  Допаѓања:
  2.157
  Поени од трофеи:
  266
 20. Katerinceee

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  814
  Допаѓања:
  1.229
  Поени од трофеи:
  296