Членови кои ја/го следат kallias

 1. agiagi

  Истакнат член
  Пораки:
  99
  Допаѓања:
  4
  Поени од трофеи:
  166
 2. ana.mana

  Активен член
  Пораки:
  2
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  14
 3. andrijanaana

  Активен член
  Пораки:
  5
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  31
 4. Ane10

  Истакнат член
  Пораки:
  256
  Допаѓања:
  140
  Поени од трофеи:
  126
 5. Bajadreka

  Активен член
  Пораки:
  18
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  36
 6. Cacush

  Истакнат член
  Пораки:
  56
  Допаѓања:
  32
  Поени од трофеи:
  66
 7. CECA

  Истакнат член, Женски, од Skopje,Macedonia
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  150
 8. Chatty45

  Нов член, Женски
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  0
 9. Dentina

  Форумски идол
  Пораки:
  2.132
  Допаѓања:
  22.063
  Поени од трофеи:
  446
 10. elena.mak

  Популарен член
  Пораки:
  1.664
  Допаѓања:
  11.438
  Поени од трофеи:
  376
 11. Esterina

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  29
  Допаѓања:
  26
  Поени од трофеи:
  116
 12. goga.g

  Истакнат член
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  61
 13. India

  Популарен член, Женски, од Zürich
  Пораки:
  313
  Допаѓања:
  13.784
  Поени од трофеи:
  306
 14. irenadaniel

  Популарен член, Женски, од Битола
  Пораки:
  887
  Допаѓања:
  1.328
  Поени од трофеи:
  276
 15. Irrepleceable

  Популарен член
  Пораки:
  1.053
  Допаѓања:
  1.354
  Поени од трофеи:
  316
 16. Katalea

  Истакнат член
  Пораки:
  137
  Допаѓања:
  200
  Поени од трофеи:
  126
 17. Katerinceee

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  814
  Допаѓања:
  1.230
  Поени од трофеи:
  296
 18. kekekeke

  Нов член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  0
 19. lady.angel

  Активен член
  Пораки:
  3
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  31
 20. Luna91

  Популарен член
  Пораки:
  2.175
  Допаѓања:
  10.722
  Поени од трофеи:
  346