Членови кои ја/го следат karak

 1. aceee99

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  775
  Допаѓања:
  1.005
  Поени од трофеи:
  156
 2. aerodrom

  Истакнат член
  Пораки:
  115
  Допаѓања:
  82
  Поени од трофеи:
  201
 3. Allwayshappygirl

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  114
  Допаѓања:
  75
  Поени од трофеи:
  61
 4. Angel4e123

  Истакнат член
  Пораки:
  134
  Допаѓања:
  85
  Поени од трофеи:
  206
 5. Angelceto

  Истакнат член
  Пораки:
  497
  Допаѓања:
  104
  Поени од трофеи:
  226
 6. Angelche

  Популарен член, од Вода
  Пораки:
  3.747
  Допаѓања:
  1.352
  Поени од трофеи:
  316
 7. anu6kaa

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.284
  Допаѓања:
  421
  Поени од трофеи:
  296
 8. Asja

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  250
  Допаѓања:
  581
  Поени од трофеи:
  226
 9. Bile987

  Активен член, Женски
  Пораки:
  32
  Допаѓања:
  14
  Поени од трофеи:
  6
 10. blond

  Популарен член
  Пораки:
  2.251
  Допаѓања:
  4.674
  Поени од трофеи:
  266
 11. Boneff

  Истакнат член, Машки, од Скопје
  Пораки:
  46
  Допаѓања:
  64
  Поени од трофеи:
  51
 12. Bonny95

  Истакнат член
  Пораки:
  46
  Допаѓања:
  15
  Поени од трофеи:
  116
 13. brunete

  Истакнат член
  Пораки:
  209
  Допаѓања:
  39
  Поени од трофеи:
  111
 14. Chika-Boom

  Истакнат член
  Пораки:
  44
  Допаѓања:
  6
  Поени од трофеи:
  116
 15. crazylady

  Популарен член
  Пораки:
  4.341
  Допаѓања:
  7.235
  Поени од трофеи:
  366
 16. cresa-jagoda

  Модератор, Женски
  Пораки:
  3.776
  Допаѓања:
  19.870
  Поени од трофеи:
  376
 17. cudna

  Истакнат член
  Пораки:
  7
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  101
 18. dusenceto

  Истакнат член
  Пораки:
  23
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  106
 19. elena.mak

  Популарен член
  Пораки:
  1.594
  Допаѓања:
  10.869
  Поени од трофеи:
  376
 20. eloves

  Популарен член, Женски, од Секаде само тука не.
  Пораки:
  2.662
  Допаѓања:
  7.592
  Поени од трофеи:
  346