Неодамнешна активност на karak

  1. На karak му/ѝ се допадна мислење на AngelOfArh во темата Децата и градинките.

    Кај нас стои на влез во јасли да се пресоблакаат децата не д доаѓаат со пелената со која спиеле. Од една страна ги разбирам, наутро идат...

    19 септември 2019 во 16:38