Неодамнешна активност на Kataklinkers

 1. На Kataklinkers му/ѝ се допадна мислење на Z2002 во темата Каде да си купам?... Па и на попуст плус.

  Да, ја има таму

  26 ноември 2020 во 18:15
 2. На Kataklinkers му/ѝ се допадна мислење на poppie во темата Каде да си купам?... Па и на попуст плус.

  Има :)

  26 ноември 2020 во 16:14
 3. Kataklinkers прикачи фајл во темата Каде да си купам?... Па и на попуст плус.

  Дали во Ваикики има ваква боја на новогодишна блуза? [ATTACH]

  91R-CSM3ocL._UY741_.jpg 26 ноември 2020 во 12:12
 4. Kataklinkers одговори во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Како така заведени без тест? И да не е причина за смртта ако е тестиран во болница и ова се заведува во статистика.

  25 ноември 2020 во 23:17
 5. Kataklinkers одговори во темата Проблеми и совети на работното место.

  Се злоупотребува, останува дома демек болен а го гледаш ни град се шета.

  25 ноември 2020 во 23:12
 6. Kataklinkers одговори во темата Проблеми и совети на работното место.

  Отсутен од тип имам работа, заб ме боли, стомак ме боли, итн. По што загарантирана плата и ну чуе. Да неработник плус, мал процент на...

  25 ноември 2020 во 23:01
 7. Kataklinkers одговори во темата Проблеми и совети на работното место.

  Во време на пандемија испадна неработниците да бидат работници, а работниците да се неработници. Државата помогна на многу фирми за...

  25 ноември 2020 во 16:39
 8. Kataklinkers одговори во темата Животинско царство.

  Ул.Македонија

  23 ноември 2020 во 17:10
 9. На Kataklinkers му/ѝ се допадна мислење на poenta во темата Каде да си купам?... Па и на попуст плус.

  Види во Тритекс.

  22 ноември 2020 во 08:57
 10. Kataklinkers одговори во темата Каде да си купам?... Па и на попуст плус.

  Каде има плишани пижами ама понежни бои, гледав во Пижами по нарачка од Куманово ама не ми се допаднаа боите.

  22 ноември 2020 во 07:28
 11. Kataklinkers одговори во темата Животинско царство.

  Каде треба да се подигне ранчето? Кај Рамстор тоа или?

  22 ноември 2020 во 07:14
 12. Kataklinkers одговори во темата Преварантски фирми, каде да НЕ се вработиме.

  Мора да се знаат сите шифри, не знам зошто и членката погоре се жали дека и ја прекинале и продолжил само тој што ги знае. За тоа дали...

  21 ноември 2020 во 22:29
 13. Kataklinkers одговори во темата Преварантски фирми, каде да НЕ се вработиме.

  Јас знам пријателка што работи таму и е задоволна, не е којзнае колкава платата ама основна 16.000 со празници и викенди до 20.000 ден. Три...

  21 ноември 2020 во 14:11
 14. Kataklinkers прикачи фајл во темата Што последно си купивте? (лични слики).

  Добар за 240 ден од Стокомак е на акција. Плус 100мл е. [ATTACH]

  IMG_20201121_125821.jpg 21 ноември 2020 во 13:01
 15. На Kataklinkers му/ѝ се допадна мислење на 0ли во темата Последно што купивме за бебушот.

  Од прилика меѓу 300 и 600, некои одат по две на закачалка.

  21 ноември 2020 во 12:59