Членови кои ја/го следат kate-the-great

 1. Aleksandar505tu

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  60
 2. bebus-sk

  Истакнат член
  Пораки:
  9
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  64
 3. Blue97

  Истакнат член
  Пораки:
  130
  Допаѓања:
  43
  Поени од трофеи:
  61
 4. bluegirl7

  Истакнат член, од Pietra Ligure
  Пораки:
  754
  Допаѓања:
  929
  Поени од трофеи:
  206
 5. chipo

  Истакнат член
  Пораки:
  13
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  66
 6. Dinamickid

  Истакнат член
  Пораки:
  117
  Допаѓања:
  27
  Поени од трофеи:
  61
 7. EleonoraGomez

  Истакнат член
  Пораки:
  53
  Допаѓања:
  3
  Поени од трофеи:
  76
 8. infinity

  Истакнат член
  Пораки:
  115
  Допаѓања:
  29
  Поени од трофеи:
  201
 9. kikkki

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  2.553
  Допаѓања:
  4.654
  Поени од трофеи:
  326
 10. kiko10

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  60
 11. Lilly8

  Истакнат член, од In his heart <3
  Пораки:
  306
  Допаѓања:
  288
  Поени од трофеи:
  176
 12. Maxymous

  Пораки:
  195
  Допаѓања:
  69
  Поени од трофеи:
  86
 13. monika.monevska1801

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  60
 14. Shila89

  Истакнат член, од ʚïɞ~...In mY own fairytale world...~ʚïɞ
  Пораки:
  255
  Допаѓања:
  202
  Поени од трофеи:
  196
 15. SweetCandy

  Истакнат член
  Пораки:
  59
  Допаѓања:
  20
  Поени од трофеи:
  76
 16. theclash

  Истакнат член
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  61
 17. tweetygirl

  Истакнат член
  Пораки:
  69
  Допаѓања:
  10
  Поени од трофеи:
  76