Доделени трофеи на LA.DY-M

 1. 3
  Награден(а): 9 декември 2014

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 2. 1
  Награден(а): 8 декември 2014

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.