Членови кои ја/го следат LaFille

 1. bluegirl7

  Истакнат член, од Pietra Ligure
  Пораки:
  754
  Допаѓања:
  929
  Поени од трофеи:
  206
 2. bona

  Популарен член, од ...somewhere in the depths of the verses of an end
  Пораки:
  1.592
  Допаѓања:
  269
  Поени од трофеи:
  266
 3. Buoo

  Истакнат член
  Пораки:
  7
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  61
 4. buzzle

  Истакнат член
  Пораки:
  51
  Допаѓања:
  7
  Поени од трофеи:
  116
 5. CinDereLLa.1

  Истакнат член
  Пораки:
  40
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  76
 6. Elena-loli

  Истакнат член
  Пораки:
  59
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  113
 7. Fairybell

  Истакнат член
  Пораки:
  389
  Допаѓања:
  29
  Поени од трофеи:
  131
 8. glow

  Популарен член
  Пораки:
  3.023
  Допаѓања:
  1.255
  Поени од трофеи:
  316
 9. GordanaL

  Истакнат член
  Пораки:
  128
  Допаѓања:
  43
  Поени од трофеи:
  201
 10. gurgica

  Истакнат член
  Пораки:
  18
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  106
 11. Iva-Sliva

  Истакнат член
  Пораки:
  223
  Допаѓања:
  42
  Поени од трофеи:
  151
 12. lipstick-jungle

  Пораки:
  7
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  4
 13. martence18

  Истакнат член
  Пораки:
  325
  Допаѓања:
  16
  Поени од трофеи:
  131
 14. Mermaid

  Истакнат член
  Пораки:
  164
  Допаѓања:
  126
  Поени од трофеи:
  226
 15. milagrosss

  Истакнат член
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  101
 16. parisheroinstars

  Истакнат член, од Under your bed.
  Пораки:
  215
  Допаѓања:
  25
  Поени од трофеи:
  131
 17. rainbow.girl

  Истакнат член
  Пораки:
  8
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  61
 18. rosalinda123

  Активен член, Женски
  Пораки:
  12
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  6
 19. tweetygirl

  Истакнат член
  Пораки:
  69
  Допаѓања:
  10
  Поени од трофеи:
  76