Доделени трофеи на lana666

 1. 50
  Награден(а): 9 октомври 2019

  Петта годишнина

  Сведок си на нашите почетоци. Ти благодариме за лојалноста.

 2. 40
  Награден(а): 8 јули 2018

  Четврта годишнина

  4 години со Фемина. Честитки, сигурно веќе сте како семејство со останатите членови.

 3. 30
  Награден(а): 18 мај 2017

  Трета годишнина

  3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

 4. 5
  Награден(а): 18 мај 2017

  Те сакаат

  Твоите мислења имаат 50 допаѓања. Продолжи во тој стил!

 5. 20
  Награден(а): 16 мај 2016

  Втора годишнина

  2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

 6. 10
  Награден(а): 26 мај 2015

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.

 7. 2
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Влегуваш во игра

  10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

 8. 3
  Награден(а): 28 октомври 2014

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 9. 1
  Награден(а): 28 октомври 2014

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.