Членови кои ја/го следат LGBT

 1. 1989

  Активен член
  Пораки:
  3
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  34
 2. 702706

  Активен член, Женски
  Пораки:
  126
  Допаѓања:
  359
  Поени од трофеи:
  46
 3. alaska667

  Активен член, Женски
  Пораки:
  5
  Допаѓања:
  12
  Поени од трофеи:
  14
 4. alice.92

  Активен член
  Пораки:
  10
  Допаѓања:
  8
  Поени од трофеи:
  36
 5. Anabelle206

  Нов член, Женски
  Пораки:
  9
  Допаѓања:
  41
  Поени од трофеи:
  4
 6. AziskaStrslenka

  Истакнат член, Женски, 23, од Тенџере за ајвар
  Пораки:
  412
  Допаѓања:
  3.498
  Поени од трофеи:
  166
 7. barrelroll

  Активен член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  30
 8. Bethany Mota

  Истакнат член
  Пораки:
  4
  Допаѓања:
  5
  Поени од трофеи:
  74
 9. butterfly

  Истакнат член
  Пораки:
  9
  Допаѓања:
  5
  Поени од трофеи:
  154
 10. callmyname

  Активен член
  Пораки:
  24
  Допаѓања:
  15
  Поени од трофеи:
  16
 11. coffee lover

  Нов член, Женски, од Скопје
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  0
 12. devojce14

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  7
  Допаѓања:
  17
  Поени од трофеи:
  164
 13. DevonneLover

  Нов член
  Пораки:
  2
  Допаѓања:
  3
  Поени од трофеи:
  4
 14. Flower Girl

  Нов член, Женски
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  0
 15. GreenEyedGirl

  Нов член, Женски
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  7
  Поени од трофеи:
  4
 16. IamSexyAndIKnowIt

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  959
  Допаѓања:
  1.781
  Поени од трофеи:
  276
 17. Lella

  a blasphemous bitch, Женски, 18, од King's Landing
  Пораки:
  4.602
  Допаѓања:
  24.621
  Поени од трофеи:
  476
 18. lonelyheartsclub

  Активен член, Женски, од somewhere in neverland
  Пораки:
  41
  Допаѓања:
  52
  Поени од трофеи:
  46
 19. LuckyStar

  Истакнат член
  Пораки:
  26
  Допаѓања:
  21
  Поени од трофеи:
  66
 20. Maca-BT

  Истакнат член
  Пораки:
  366
  Допаѓања:
  163
  Поени од трофеи:
  156