Членови кои ги следи Loss

 1. bilkata

  Администратор
  Пораки:
  349
  Допаѓања:
  1.660
  Поени од трофеи:
  296
 2. bluberry

  Истакнат член
  Пораки:
  1.114
  Допаѓања:
  303
  Поени од трофеи:
  216
 3. Callisto

  Истакнат член
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  101
 4. Emilija

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  28
  Допаѓања:
  40
  Поени од трофеи:
  156
 5. love23

  Популарен член
  Пораки:
  716
  Допаѓања:
  905
  Поени од трофеи:
  296
 6. Marija

  Истакнат член
  Пораки:
  6
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  151
 7. milena-21

  Истакнат член
  Пораки:
  20
  Допаѓања:
  4
  Поени од трофеи:
  106
 8. senza.parole

  Популарен член, Женски, од Seattle, Washington.
  Пораки:
  3.019
  Допаѓања:
  18.797
  Поени од трофеи:
  376
 9. Shelea

  Форумски идол
  Пораки:
  3.607
  Допаѓања:
  33.315
  Поени од трофеи:
  476
 10. srculka

  Истакнат член
  Пораки:
  582
  Допаѓања:
  167
  Поени од трофеи:
  246
 11. Tenkai

  Популарен член, од Perth
  Пораки:
  2.316
  Допаѓања:
  1.899
  Поени од трофеи:
  316
 12. viki44e

  Популарен член, од *On a pool party*
  Пораки:
  1.988
  Допаѓања:
  1.083
  Поени од трофеи:
  316