Членови кои ја/го следат Lovely

 1. 1wild girl

  Активен член, Женски
  Пораки:
  8
  Допаѓања:
  3
  Поени од трофеи:
  14
 2. ArsenalBoy

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 3. bella.honey

  Пораки:
  639
  Допаѓања:
  293
  Поени од трофеи:
  216
 4. dolly.doll

  Популарен член, Женски, од Македонија
  Пораки:
  594
  Допаѓања:
  502
  Поени од трофеи:
  266
 5. GordanaL

  Истакнат член
  Пораки:
  128
  Допаѓања:
  43
  Поени од трофеи:
  201
 6. Hazelnut

  Активен член
  Пораки:
  21
  Допаѓања:
  10
  Поени од трофеи:
  6
 7. inmate1807

  Истакнат член
  Пораки:
  26
  Допаѓања:
  4
  Поени од трофеи:
  66
 8. Lovely15

  Истакнат член, од Џунгла
  Пораки:
  151
  Допаѓања:
  31
  Поени од трофеи:
  81
 9. Maja1993

  Истакнат член, од skopje
  Пораки:
  34
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  76
 10. maria.jackson

  Активен член
  Пораки:
  2
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  11
 11. mileystar

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  737
  Допаѓања:
  2.058
  Поени од трофеи:
  296
 12. Nana22

  Истакнат член
  Пораки:
  22
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  106
 13. NoxEternus

  Активен член
  Пораки:
  11
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  36
 14. Renni-Mitevska

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 15. rokipoki

  Нов член, Машки
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  0
 16. Snowdrop

  Истакнат член
  Пораки:
  38
  Допаѓања:
  32
  Поени од трофеи:
  96
 17. Suzukii

  Активен член
  Пораки:
  15
  Допаѓања:
  9
  Поени од трофеи:
  36
 18. veren

  Истакнат член, од MK
  Пораки:
  548
  Допаѓања:
  1.266
  Поени од трофеи:
  186