Доделени трофеи на lovely12

 1. 20
  Награден(а): 6 април 2020

  Врвен квалитет

  Најмалку 500 испратени мислења и коефициент на допаѓања 0.5 (250 допаѓања на 500 мислења).

 2. 20
  Награден(а): 26 март 2020

  Прекрасен ум

  Твоите мислења имаат 500 допаѓања. Одлична работа!

 3. 15
  Награден(а): 3 февруари 2020

  Сигурно се гордееш со себе

  Твоите мислења имаат 200 допаѓања.

 4. 10
  Награден(а): 20 јануари 2020

  Имаш ново хоби

  100 испратени мислења. Колку време поминуваш тука? Продолжи со исто темпо.

 5. 10
  Награден(а): 18 јануари 2020

  Имаш верни обожаватели

  Твоите мислења имаат 100 допаѓања. Можеби треба да започнеш да делиш автограми.

 6. 5
  Награден(а): 12 јануари 2020

  Те сакаат

  Твоите мислења имаат 50 допаѓања. Продолжи во тој стил!

 7. 2
  Награден(а): 4 декември 2017

  Влегуваш во игра

  10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

 8. 50
  Награден(а): 4 декември 2017

  Петта годишнина

  Сведок си на нашите почетоци. Ти благодариме за лојалноста.

 9. 40
  Награден(а): 4 декември 2017

  Четврта годишнина

  4 години со Фемина. Честитки, сигурно веќе сте како семејство со останатите членови.

 10. 30
  Награден(а): 4 декември 2017

  Трета годишнина

  3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

 11. 20
  Награден(а): 4 декември 2017

  Втора годишнина

  2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

 12. 3
  Награден(а): 4 декември 2017

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 13. 10
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.

 14. 1
  Награден(а): 28 октомври 2014

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.