Членови кои ги следи LudaDevojka

 1. Albiona

  Истакнат член
  Пораки:
  2
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  61
 2. aleksandra362

  Активен член
  Пораки:
  29
  Допаѓања:
  8
  Поени од трофеи:
  36
 3. Ana.N

  Истакнат член
  Пораки:
  426
  Допаѓања:
  344
  Поени од трофеи:
  176
 4. BlueHeart

  Популарен член, Женски, од Во Тардисот
  Пораки:
  237
  Допаѓања:
  469
  Поени од трофеи:
  266
 5. Dark-Lady

  Популарен член
  Пораки:
  557
  Допаѓања:
  902
  Поени од трофеи:
  296
 6. ElizabethGrant

  Активен член
  Пораки:
  16
  Допаѓања:
  11
  Поени од трофеи:
  16
 7. I.love.your.lips

  Популарен член, од ♥ In his heart,brain and body ♥
  Пораки:
  746
  Допаѓања:
  969
  Поени од трофеи:
  296
 8. imelda

  Популарен член
  Пораки:
  1.622
  Допаѓања:
  10.324
  Поени од трофеи:
  366
 9. Marjan007

  Популарен член, од Smallville
  Пораки:
  340
  Допаѓања:
  3.937
  Поени од трофеи:
  306
 10. Moonstone.17

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  592
  Допаѓања:
  1.861
  Поени од трофеи:
  306
 11. psychic

  Популарен член, Женски, од in the devil's eyes
  Пораки:
  2.360
  Допаѓања:
  1.253
  Поени од трофеи:
  266
 12. Sawyer

  Популарен член, Машки
  Пораки:
  432
  Допаѓања:
  3.032
  Поени од трофеи:
  306
 13. SweetChild

  Популарен член, Женски, од Лево срце, десно ум
  Пораки:
  1.597
  Допаѓања:
  2.986
  Поени од трофеи:
  276
 14. Unique.chick

  Истакнат член
  Пораки:
  1.258
  Допаѓања:
  2.373
  Поени од трофеи:
  226