Неодамнешна активност на mace1

 1. mace1 одговори во темата Совети од МАШКА страна за сите девојки.

  Ви благодарам на сите, ќе се обидам да го заборавам, се чуствувам повредено... и да ме побара кога ќе се врати нема да излезам.

  6 јуни 2020 во 15:18
 2. На mace1 му/ѝ се допадна мислење на Stark во темата Совети од МАШКА страна за сите девојки.

  Тој не е толку вреден, а и ти не се разочарувај од себе си. Мислам дека ти е повредено егото и на некој начин си изиграна ама од негова...

  6 јуни 2020 во 15:14
 3. На mace1 му/ѝ се допадна мислење на Blazkowicz во темата Совети од МАШКА страна за сите девојки.

  Врски на дистанца скоро* секогаш се дисфунцкионална работа. Јас да сум на твое место, и кога ќе се врати, ако те побара би го одјебала...

  6 јуни 2020 во 15:14
 4. На mace1 му/ѝ се допадна мислење на flawless_ во темата Совети од МАШКА страна за сите девојки.

  Не дозволувај да си игра со тебе и да те обвинува. Имај малку самопочит и блокирај го секаде, никоја од девојките не ти е крива за да им...

  5 јуни 2020 во 19:51
 5. На mace1 му/ѝ се допадна мислење на Cutiepie1 во темата Совети од МАШКА страна за сите девојки.

  Кога ќе се вратааат, не заборавај како заминале. ТадаммммМ. Се најдобро.

  5 јуни 2020 во 19:51
 6. На mace1 му/ѝ се допадна мислење на yourfavoritegirl во темата Совети од МАШКА страна за сите девојки.

  Според мене, таа е поглавната причина за раскинувањето и општо ладното однесување (т.е. самиот тој е причината, никој друг да не се...

  5 јуни 2020 во 19:42
 7. На mace1 му/ѝ се допадна мислење на deskarada во темата Совети од МАШКА страна за сите девојки.

  Не вреди да се залажуваш и не се надевај на тоа дека кога ќе се врати ќе те побара. Од состојбава не ни е на никој сјајно, па не сите...

  5 јуни 2020 во 19:39
 8. На mace1 му/ѝ се допадна мислење на thequeen95 во темата Совети од МАШКА страна за сите девојки.

  Тој бил многу јасен со тоа што го направил. Немој да се замараш со него и немој во никој случај да излезеш ако те бара кога ќе се врати....

  5 јуни 2020 во 19:38
 9. mace1 одговори во темата Совети од МАШКА страна за сите девојки.

  Здраво Би сакала мислење зошто тој постапи така.... Дечкото работи во друга држава, почнавме комуникација на фб, секоја ден, пишувавме 3...

  5 јуни 2020 во 19:11