Членови кои ја/го следат magic

 1. bluegirl7

  Истакнат член, од Pietra Ligure
  Пораки:
  754
  Допаѓања:
  929
  Поени од трофеи:
  206
 2. Fairybell

  Истакнат член
  Пораки:
  389
  Допаѓања:
  29
  Поени од трофеи:
  131
 3. GordanaL

  Истакнат член
  Пораки:
  128
  Допаѓања:
  43
  Поени од трофеи:
  201
 4. GreenEyedGirl

  Нов член, Женски
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  7
  Поени од трофеи:
  4
 5. Izicka

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  5
  Допаѓања:
  3
  Поени од трофеи:
  64
 6. Ladybug.

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  19
  Допаѓања:
  97
  Поени од трофеи:
  51
 7. Mitevska

  Истакнат член
  Пораки:
  31
  Допаѓања:
  9
  Поени од трофеи:
  116
 8. Nana22

  Истакнат член
  Пораки:
  22
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  106
 9. rockangel

  Истакнат член
  Пораки:
  32
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  116
 10. sleepingbeauty

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  267
  Допаѓања:
  540
  Поени од трофеи:
  226
 11. stefigirl

  Истакнат член
  Пораки:
  325
  Допаѓања:
  122
  Поени од трофеи:
  156
 12. tamysh

  Истакнат член
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  101
 13. vifemina

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 14. viki44e

  Популарен член, од *On a pool party*
  Пораки:
  1.988
  Допаѓања:
  1.084
  Поени од трофеи:
  316