Неодамнешна активност на Mari-Li

 1. Mari-Li одговори во темата Симптоми на коронавирус.

  Фала ти. Исто мислам и јас, ама ова бркање на симптоми убива

  24 октомври 2020 во 19:50
 2. На Mari-Li му/ѝ се допадна мислење на 1209 во темата Симптоми на коронавирус.

  Нема никакви шанси од тогаш да е, ако си заразена е од друг контакт.

  24 октомври 2020 во 19:50
 3. Mari-Li одговори во темата Коронатест.

  Тоа мислев, помош околу информирање за тестовите, зашто мислење очигледно веќе имаш оформено дека има лага во тестовите. Можеби тој тест од...

  23 октомври 2020 во 23:55
 4. Mari-Li одговори во темата Коронатест.

  Сите одговори се тоа што бараш, начин да ти се помогне. Зашто некој дека може да има идентично искуство какво твоето, па е скоро...

  23 октомври 2020 во 23:28
 5. Mari-Li одговори во темата Симптоми на коронавирус.

  Друштво, пред 16 дена имав краток контакт на отворено со маски со лице кое после таа средба и поминати 4 дена доби позитивен резултат на...

  23 октомври 2020 во 23:22