Доделени трофеи на mari4e.19oo

 1. 30
  Награден(а): 21 април 2017

  Трета годишнина

  3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

 2. 20
  Награден(а): 2 јуни 2016

  Втора годишнина

  2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

 3. 3
  Награден(а): 23 февруари 2016

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 4. 10
  Награден(а): 8 јуни 2015

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.

 5. 2
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Влегуваш во игра

  10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

 6. 1
  Награден(а): 28 октомври 2014

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.