Форумџика на годината 2020

Последна содржина од MartinaSk

 1. MartinaSk
  Мислење

  Животно мото

  Don't worry,be happy :) :)
  Мислење од: MartinaSk, 10 април 2011 во категорија: Кафе-муабети
 2. MartinaSk
 3. MartinaSk
  It's Complicated Walk to remember me My Frst Love :) :)
  Мислење од: MartinaSk, 10 април 2011 во категорија: Филм и ТВ
 4. MartinaSk
 5. MartinaSk
 6. MartinaSk
  Мислење

  Колку спиете?

  Највише спијам 10 сати :) :)
  Мислење од: MartinaSk, 9 април 2011 во категорија: Кафе-муабети
 7. MartinaSk
 8. MartinaSk
 9. MartinaSk
  Мислење

  Од каде сте?

  ОД Скопје :) :)
  Мислење од: MartinaSk, 9 април 2011 во категорија: Кафе-муабети
 10. MartinaSk
 11. MartinaSk
 12. MartinaSk
 13. MartinaSk
  Водолија :)
  Мислење од: MartinaSk, 9 април 2011 во категорија: „Другата“ наука
 14. MartinaSk
 15. MartinaSk