Доделени трофеи на massimo123

 1. 10
  Награден(а): 1 ноември 2020

  Среќен роденден

  Изненадување! Дополнителни поени како мал роденденски подарок од нас.

 2. 50
  Награден(а): 5 октомври 2020

  Петта годишнина

  Сведок си на нашите почетоци. Ти благодариме за лојалноста.

 3. 40
  Награден(а): 5 октомври 2020

  Четврта годишнина

  4 години со Фемина. Честитки, сигурно веќе сте како семејство со останатите членови.

 4. 30
  Награден(а): 5 октомври 2020

  Трета годишнина

  3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

 5. 20
  Награден(а): 5 октомври 2020

  Втора годишнина

  2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

 6. 10
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.