Форумџика на годината 2019: НОМИНАЦИИ

Членови кои ја/го следат Mihajlo

 1. 0306azz

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  150
 2. Anasm33

  Нов член, Женски
  Пораки:
  5
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  1
 3. ANGIE1

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  911
  Допаѓања:
  3.479
  Поени од трофеи:
  226
 4. atala

  Популарен член, Женски, 36, од Сега и Овде
  Пораки:
  1.125
  Допаѓања:
  856
  Поени од трофеи:
  296
 5. betikolevska1

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  150
 6. Bokchee

  Истакнат член, Машки, од Скопје
  Пораки:
  658
  Допаѓања:
  818
  Поени од трофеи:
  246
 7. cresa-jagoda

  Модератор, Женски
  Пораки:
  3.894
  Допаѓања:
  18.506
  Поени од трофеи:
  376
 8. dadyylittlegirl

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  60
 9. Dijana

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  67
  Допаѓања:
  89
  Поени од трофеи:
  191
 10. Dust

  Game Over, Женски
  Пораки:
  8.039
  Допаѓања:
  115.087
  Поени од трофеи:
  516
 11. Dzevelekova

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  334
  Допаѓања:
  1.301
  Поени од трофеи:
  166
 12. Emilija

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  28
  Допаѓања:
  40
  Поени од трофеи:
  156
 13. EminemsGirl

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  302
  Допаѓања:
  1.155
  Поени од трофеи:
  96
 14. Feminka22

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  4.445
  Допаѓања:
  13.997
  Поени од трофеи:
  346
 15. Flower.D

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  29
  Допаѓања:
  51
  Поени од трофеи:
  51
 16. Haritiela

  Истакнат член, Женски, од Куманово
  Пораки:
  321
  Допаѓања:
  220
  Поени од трофеи:
  226
 17. ILoveBaby

  Активен член, Машки
  Пораки:
  62
  Допаѓања:
  44
  Поени од трофеи:
  6
 18. ivana.1989

  Активен член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  10
 19. Izmesani cuvstva

  Активен член, Женски
  Пораки:
  10
  Допаѓања:
  3
  Поени од трофеи:
  6
 20. k.i.m

  Популарен член, од *On a pool party*
  Пораки:
  4.724
  Допаѓања:
  5.140
  Поени од трофеи:
  366