Неодамнешна активност на mkdvesna

 1. На mkdvesna му/ѝ се допадна мислење на Giovanna во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Не знам баш колку би било исправно ова. Ако не носи маска, значи е потенцијален преносител на заразата на сите во околина. Ако носи нечиста...

  14 јули 2020 во 16:27
 2. На mkdvesna му/ѝ се допадна мислење на KateKane во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Aбе види на почетокот таа информација од СЗО што излезе дека 'маските не ве штитат' беше со цел да не се испоубие народов меѓу себе. Ви...

  14 јули 2020 во 16:24
 3. На mkdvesna му/ѝ се допадна мислење на KuklickaSk во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  тетка ми немаше решение, зема одмор дома да седи. Кажа дека нејке никого да носи на совест. има за се решение ако се сака.

  14 јули 2020 во 15:10
 4. На mkdvesna му/ѝ се допадна мислење на JuLleE во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Да де, почитува мерки и позитивна. Една ми вели, се беше со маска, а дечково маска не тури. Ова мојата ја спушташе маската, а плус како си...

  14 јули 2020 во 15:09
 5. На mkdvesna му/ѝ се допадна мислење на zhap4e во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  А зашо членката не добила Решение за самоизолација, кога веќе треба да е во изолација? Зошто дали некој треба или не да е во самоизолација...

  14 јули 2020 во 13:57
 6. На mkdvesna му/ѝ се допадна мислење на elenaxbbg во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Се читаш што пишуваш? Станува збор за лице кое имало контакт со заболен ! Знаеш ти колку други луѓе става во опасност? Од каде знаеш какво...

  14 јули 2020 во 13:56
 7. На mkdvesna му/ѝ се допадна мислење на mareane во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Бројкиве се вакви како што се само од тоа одење на работа и секаде до тест и добивање резултати.Џабе е после изолација кога 2 недели...

  14 јули 2020 во 13:55
 8. На mkdvesna му/ѝ се допадна мислење на JuLleE во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  И овој во Свети Николе им викал да одат на работа, еве сега се над 100 заболени таму.

  14 јули 2020 во 13:55
 9. На mkdvesna му/ѝ се допадна мислење на JuLleE во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Е вака се шири вурусот. Кој знае како ќе мине другиот што ќе го заразе. Колку сте неодговорни значи. Срамота. И мене не ми се седе дома,...

  14 јули 2020 во 13:54
 10. На mkdvesna му/ѝ се допадна мислење на DAngel во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Мирослава и „работењето што и е работа“ [ATTACH] секој станува новинар во државава...

  upload_2020-7-14_10-10-45.png 14 јули 2020 во 10:50
 11. На mkdvesna му/ѝ се допадна мислење на Giovanna во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Баш за тоа зборувам, дека мора да има правило како се однесуваат вработените во работни простории, а тоа некој треба да го контролира. Кај...

  13 јули 2020 во 17:29
 12. На mkdvesna му/ѝ се допадна мислење на Giovanna во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  @vitamina ај пак прочитај си што напиша. Ако толку членки во рок од 5 минути ти реагираат тогаш проблемот каде е? Коментари од типот знам...

  13 јули 2020 во 15:30
 13. На mkdvesna му/ѝ се допадна мислење на Giovanna во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  А бре не се достискува просто :) ова обично оди во пакет со „еее јас тогаш кога ви кажував“. Додуша витамина прв пат ја приметувам да се...

  13 јули 2020 во 15:01
 14. На mkdvesna му/ѝ се допадна мислење на Black girl во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Е кажи де. Кога веќе спомна, треба да кажеш што е толку тажно.

  13 јули 2020 во 14:57
 15. На mkdvesna му/ѝ се допадна мислење на DAngel во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Сите тајни вести имаат, ама никој не смее да каже. Што луѓе ќе бевте :D

  13 јули 2020 во 14:57