Форумџика на годината 2020

Доделени трофеи на monik-87

 1. 50
  Награден(а): 24 ноември 2019

  Петта годишнина

  Сведок си на нашите почетоци. Ти благодариме за лојалноста.

 2. 40
  Награден(а): 30 декември 2018

  Четврта годишнина

  4 години со Фемина. Честитки, сигурно веќе сте како семејство со останатите членови.

 3. 30
  Награден(а): 23 ноември 2017

  Трета годишнина

  3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

 4. 20
  Награден(а): 19 октомври 2016

  Втора годишнина

  2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

 5. 2
  Награден(а): 6 април 2016

  Влегуваш во игра

  10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

 6. 10
  Награден(а): 11 октомври 2015

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.

 7. 3
  Награден(а): 10 јуни 2015

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 8. 1
  Награден(а): 28 октомври 2014

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.