Неодамнешна активност на nadelinka

  1. nadelinka одговори во темата Поткожни влакна.

    Имам одговарано на ова прашање... Алое гел од Зегин - околу 300 МКД 250 мл мислам дека беше... Не можеш да згрешиш...

    5 јуни 2020 во 12:39
  2. nadelinka одговори во темата Поткожни влакна.

    Поткожни влакна може да се појават од секакво остранување, но од машинка и топол восок најмногу.... За да не се појавуваат треба - да се...

    3 јуни 2020 во 17:15