Неодамнешна активност на nadenadia

 1. На nadenadia му/ѝ се допадна мислење на monik55 во темата Се породив....

  Се роди мојот втор син:inlove:

  1 август 2021 во 12:43
 2. На nadenadia му/ѝ се допадна мислење на Oneo во темата Последно што купивме за бебушот.

  [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]

  IMG_20210730_175346213.jpg IMG_20210731_224609583.jpg IMG_20210731_224553729.jpg 1 август 2021 во 08:26
 3. На nadenadia му/ѝ се допадна мислење на Emotional123 во темата Последно што купивме за бебушот.

  [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]

  20210731_224237.jpg 20210731_224525.jpg 20210731_224312.jpg 20210731_224335.jpg 20210731_224705.jpg 20210731_224546.jpg 20210731_224730.jpg 20210731_224642.jpg 1 август 2021 во 08:26
 4. На nadenadia му/ѝ се допадна мислење на Naatashka123 во темата Последно што купивме за бебушот.

  [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]

  20210731_200747.jpg 20210731_200907.jpg 20210731_200834.jpg 20210731_200924.jpg 20210731_200953.jpg 1 август 2021 во 08:26
 5. На nadenadia му/ѝ се допадна мислење на BabyD0ll во темата Последно што купивме за бебушот.

  [ATTACH]

  AA33E2B1-7262-43C2-A7CA-70654A28EB75.jpeg 1 август 2021 во 08:26
 6. На nadenadia му/ѝ се допадна мислење на kanella во темата Последно што купивме за бебушот.

  [ATTACH]

  20210731_172726.jpg 1 август 2021 во 08:25
 7. На nadenadia му/ѝ се допадна мислење на kostovaivana во темата Последно што купивме за бебушот.

  Поклончиња од една тетка :inlove::inlove::inlove:[ATTACH]

  20210731_165243.jpg 1 август 2021 во 08:25
 8. На nadenadia му/ѝ се допадна мислење на wannaBeMomma во темата Напредување во висина и тежина - деца над 3 години.

  3г3м, девојче - 107цм, 14кг, 28 обувки 4г 10м, машко - 117цм, 24кг, 31 обувки

  1 август 2021 во 08:19
 9. На nadenadia му/ѝ се допадна мислење на ada21 во темата Напредување во висина и тежина - деца над 3 години.

  4год точно , машко ,обувки 30,31 бр , 20.5кг , 114 цм

  1 август 2021 во 08:19
 10. На nadenadia му/ѝ се допадна мислење на danichap во темата Напредување во висина и тежина - деца над 3 години.

  3г. 14кг. 25 обувки 96цм 4г 16кг. 27 обувки 106цм 5г.10м 18 кг 30 обувки 115цм

  1 август 2021 во 08:19
 11. На nadenadia му/ѝ се допадна мислење на mariz во темата Напредување во висина и тежина - деца над 3 години.

  3г и скоро 6м, 100цм со 15.400 (болничка, 4 дена ништо не јаде и одма се истенчи).

  1 август 2021 во 08:19
 12. На nadenadia му/ѝ се допадна мислење на Kallias2 во темата Напредување во висина и тежина - деца над 3 години.

  8 години, 27.5 кг и висок 127 цм

  1 август 2021 во 08:19