Доделени трофеи на nadenadia

 1. 20
  Награден(а): 10 март 2021

  Врвен квалитет

  Најмалку 500 испратени мислења и коефициент на допаѓања 0.5 (250 допаѓања на 500 мислења).

 2. 30
  Награден(а): 31 декември 2020

  Што и да правиш, продолжи така

  Твоите мислења имаат 1.000 допаѓања.

 3. 20
  Награден(а): 13 септември 2020

  Прекрасен ум

  Твоите мислења имаат 500 допаѓања. Одлична работа!

 4. 10
  Награден(а): 28 мај 2020

  Имаш ново хоби

  100 испратени мислења. Колку време поминуваш тука? Продолжи со исто темпо.

 5. 15
  Награден(а): 27 мај 2020

  Сигурно се гордееш со себе

  Твоите мислења имаат 200 допаѓања.

 6. 10
  Награден(а): 28 април 2020

  Имаш верни обожаватели

  Твоите мислења имаат 100 допаѓања. Можеби треба да започнеш да делиш автограми.

 7. 10
  Награден(а): 16 април 2020

  Среќен роденден

  Изненадување! Дополнителни поени како мал роденденски подарок од нас.

 8. 5
  Награден(а): 15 март 2020

  Те сакаат

  Твоите мислења имаат 50 допаѓања. Продолжи во тој стил!

 9. 2
  Награден(а): 9 март 2020

  Влегуваш во игра

  10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

 10. 3
  Награден(а): 1 февруари 2020

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 11. 1
  Награден(а): 31 јануари 2020

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.

 12. 50
  Награден(а): 18 март 2019

  Петта годишнина

  Сведок си на нашите почетоци. Ти благодариме за лојалноста.

 13. 40
  Награден(а): 18 март 2019

  Четврта годишнина

  4 години со Фемина. Честитки, сигурно веќе сте како семејство со останатите членови.

 14. 30
  Награден(а): 18 март 2019

  Трета годишнина

  3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

 15. 20
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Втора годишнина

  2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

 16. 10
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.