Доделени трофеи на NajMila2

 1. 20
  Награден(а): 17 март 2016

  Втора годишнина

  2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

 2. 2
  Награден(а): 4 септември 2015

  Влегуваш во игра

  10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

 3. 3
  Награден(а): 30 април 2015

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 4. 10
  Награден(а): 30 април 2015

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.

 5. 1
  Награден(а): 28 октомври 2014

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.