Форумџика на годината 2020

Доделени трофеи на natly

 1. 10
  Награден(а): 7 февруари 2015

  Среќен роденден

  Изненадување! Дополнителни поени како мал роденденски подарок од нас.

 2. 10
  Награден(а): 30 октомври 2014

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.

 3. 1
  Награден(а): 28 октомври 2014

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.