Форумџика на годината 2019: НОМИНАЦИИ

Членови кои ги следи nedzma

 1. baguf4e

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  2.873
  Допаѓања:
  3.859
  Поени од трофеи:
  326
 2. Beauty161

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  314
  Допаѓања:
  124
  Поени од трофеи:
  216
 3. bilkata

  Администратор
  Пораки:
  349
  Допаѓања:
  1.660
  Поени од трофеи:
  296
 4. blond

  Популарен член
  Пораки:
  2.251
  Допаѓања:
  4.672
  Поени од трофеи:
  266
 5. bluberry

  Истакнат член
  Пораки:
  1.114
  Допаѓања:
  297
  Поени од трофеи:
  216
 6. Bozica1980

  Форумски идол, Женски, 38, од All over
  Пораки:
  2.397
  Допаѓања:
  162.360
  Поени од трофеи:
  476
 7. Bright

  Популарен член, од Чуден свет.
  Пораки:
  2.547
  Допаѓања:
  5.481
  Поени од трофеи:
  366
 8. danielacolevska

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 9. didija

  Истакнат член
  Пораки:
  222
  Допаѓања:
  102
  Поени од трофеи:
  156
 10. didisi

  Популарен член
  Пораки:
  1.757
  Допаѓања:
  2.765
  Поени од трофеи:
  296
 11. femina.sk

  Истакнат член, од Heaven
  Пораки:
  137
  Допаѓања:
  144
  Поени од трофеи:
  196
 12. femina90

  Популарен член, од Скопје
  Пораки:
  3.997
  Допаѓања:
  2.305
  Поени од трофеи:
  326
 13. Hipica

  Пораки:
  14.369
  Допаѓања:
  14.746
  Поени од трофеи:
  456
 14. Iko

  Истакнат член
  Пораки:
  12
  Допаѓања:
  4
  Поени од трофеи:
  156
 15. jarec6

  Популарен член, Женски, 30
  Пораки:
  1.033
  Допаѓања:
  1.600
  Поени од трофеи:
  326
 16. karak

  Популарен член
  Пораки:
  4.098
  Допаѓања:
  4.843
  Поени од трофеи:
  326
 17. Lilit

  Форумски идол, од Зрно грашок
  Пораки:
  6.989
  Допаѓања:
  90.422
  Поени од трофеи:
  506
 18. maleckaa

  Истакнат член
  Пораки:
  175
  Допаѓања:
  15
  Поени од трофеи:
  131
 19. marama

  Форумски идол, Женски, од во плакарот од соништата
  Пораки:
  4.675
  Допаѓања:
  58.076
  Поени од трофеи:
  476
 20. mims-89

  Форумски идол
  Пораки:
  6.488
  Допаѓања:
  24.015
  Поени од трофеи:
  516