Неодамнешна активност на Offspring

  1. Offspring одговори во темата Сакам да кажам....

    Sdk za nova godina dadov otkaz, 8 meseci posle toa dobiv ponuda za rabota i 2 dena posle taa ponuda dobiv ponuda da se vratam na staroto...

    20 август 2019 во 12:36