Членови кои ја/го следат OneDirection

 1. BlondeGirl8

  Истакнат член, од Знаеш каде да ме најдеш
  Пораки:
  253
  Допаѓања:
  115
  Поени од трофеи:
  246
 2. BooBear

  Истакнат член
  Пораки:
  16
  Допаѓања:
  45
  Поени од трофеи:
  56
 3. chocolate...girl

  Истакнат член, Женски, од Поздрав од Марс
  Пораки:
  192
  Допаѓања:
  147
  Поени од трофеи:
  166
 4. eloves

  Популарен член, Женски, од Секаде само тука не.
  Пораки:
  2.666
  Допаѓања:
  7.602
  Поени од трофеи:
  346
 5. IamSexyAndIKnowIt

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.012
  Допаѓања:
  1.891
  Поени од трофеи:
  296
 6. IvanaOneD

  Истакнат член, Женски, 26, од Tres metros sobre el cielo
  Пораки:
  106
  Допаѓања:
  21
  Поени од трофеи:
  181
 7. Katerinceee

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  814
  Допаѓања:
  1.230
  Поени од трофеи:
  296
 8. MaTo

  Активен член
  Пораки:
  57
  Допаѓања:
  18
  Поени од трофеи:
  46
 9. Nadicca

  Активен член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  10
 10. ultras99

  Активен член
  Пораки:
  2
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  11