Неодамнешна активност на orevokrsacka

 1. На orevokrsacka му/ѝ се допадна мислење на DAngel во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  За асимптоматските се смета дека се преносители само мал период (ако воопшто се), 1-2 дена најмногу и тоа тие спаѓаат во оние 2-14 дена...

  3 април 2020 во 11:28
 2. На orevokrsacka му/ѝ се допадна мислење на 24.07 во темата Коронавирус – да се насмееме малку на своја сметка.

  [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]

  91833992_3577112089026386_4260634740480016384_n.jpg 91459107_3574875542583374_4180617468236005376_n.jpg 91235771_3573790779358517_2152968858107904000_n.jpg 3 април 2020 во 09:17
 3. На orevokrsacka му/ѝ се допадна мислење на JuLleE во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Пак го слушав др. Вело Марковски кој меѓу другото кажа дека тестовите се сосема доволни, нема по4од масивно тестирање туку само со симптоми...

  2 април 2020 во 20:47
 4. На orevokrsacka му/ѝ се допадна мислење на stefanijata во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  https://www.facebook.com/543981095732806/posts/1897234797074089/

  2 април 2020 во 19:55
 5. orevokrsacka одговори во темата Економски мерки за справување со кризата од коронавирусот.

  За ратите од кредит отворете ја нивната страница (на банката) на нет, пишува како што иде. Нема они сами да ве контактираат.

  2 април 2020 во 18:52
 6. На orevokrsacka му/ѝ се допадна мислење на DAngel во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  @FreeMind е паметна жена, драго ми е кога влеземе во дискусија со нејзе. Знае што зборува,а и јасно ми е. И јасно ми е дека допрва доаѓаат...

  2 април 2020 во 16:36
 7. orevokrsacka одговори во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Мислам дека големиот број регистрирани заболени е резултат на масовно тестирање. Тоа помага да се изолираат што поголем број заболени, и да...

  1 април 2020 во 21:46
 8. На orevokrsacka му/ѝ се допадна мислење на zhap4e во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Во 40ка се разви тема за тоа дали ни е потребен lockdown - 24/7 полициски час или не, за да се спасиме од коронава. Две интересни статии...

  1 април 2020 во 21:13
 9. orevokrsacka одговори во темата Економски мерки за справување со кризата од коронавирусот.

  Па пред приватните задолжителни фондови постоеше само еден, па не се тревожевме за тоа. А оваа мерка би важела одредено време, дури не се...

  1 април 2020 во 19:21
 10. На orevokrsacka му/ѝ се допадна мислење на Cka во темата Економски мерки за справување со кризата од коронавирусот.

  Ова со кредитите од банките.... ако не ви запираат плати овие 6 месеци подобро не прифаќајте. Камата ќе ви наплатат.

  1 април 2020 во 19:03
 11. orevokrsacka одговори во темата Економски мерки за справување со кризата од коронавирусот.

  Олабај се. Парите не би ти пропаднале, туку би отишле само во задолжителниот државен пензиски фонд. Ти ништо не губиш.

  1 април 2020 во 19:02
 12. На orevokrsacka му/ѝ се допадна мислење на zhap4e во темата Коронавирус – да се насмееме малку на своја сметка.

  [IMG]

  1 април 2020 во 18:57
 13. На orevokrsacka му/ѝ се допадна мислење на buba4e89 во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Во Малта нови 19 денес. Вкупната бројка сега е 188 заразени лица. Меѓу сите заразени досега во Малта нема ниту еден Македонец.

  1 април 2020 во 14:32
 14. На orevokrsacka му/ѝ се допадна мислење на ilovemedicine во темата Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот.

  Професорот ми има предавано подолго време знаете дека добар дел од работната кариера ја поминал на инфективно со фокус на респираторните...

  1 април 2020 во 14:23