Неодамнешна активност на Orthophill

  1. На Orthophill му/ѝ се допадна мислење на Цвет88 во темата Мала и голема молитва.

    Зависи во колку часот си породена... не знам кога беше пресекот, ако некој знае нека пише. На голема молитва оди мајка и дете зошто таа...

    23 февруари 2020 во 19:36