Членови кои ја/го следат OzzyAngel

 1. Addams

  Истакнат член
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  101
 2. Angelche

  Популарен член, од Вода
  Пораки:
  3.747
  Допаѓања:
  1.355
  Поени од трофеи:
  316
 3. anu6kaa

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.303
  Допаѓања:
  425
  Поени од трофеи:
  296
 4. Biggie

  Истакнат член, од на чекор до рајот
  Пораки:
  210
  Допаѓања:
  62
  Поени од трофеи:
  206
 5. blond

  Популарен член
  Пораки:
  2.251
  Допаѓања:
  4.687
  Поени од трофеи:
  266
 6. BurstBerry

  Популарен член, од Mexico
  Пораки:
  742
  Допаѓања:
  1.177
  Поени од трофеи:
  276
 7. CinDereLLa.1

  Истакнат член
  Пораки:
  40
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  76
 8. Girl.91

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 9. GordanaL

  Истакнат член
  Пораки:
  128
  Допаѓања:
  43
  Поени од трофеи:
  201
 10. happygirl

  Форумски идол, Женски
  Пораки:
  4.059
  Допаѓања:
  20.983
  Поени од трофеи:
  476
 11. Harlow

  Истакнат член
  Пораки:
  319
  Допаѓања:
  105
  Поени од трофеи:
  156
 12. i.am.me

  Истакнат член, од next to nothing
  Пораки:
  145
  Допаѓања:
  126
  Поени од трофеи:
  246
 13. Inna5

  Популарен член
  Пораки:
  698
  Допаѓања:
  624
  Поени од трофеи:
  266
 14. Isidora-Veles

  Истакнат член, од far,far away :)
  Пораки:
  169
  Допаѓања:
  124
  Поени од трофеи:
  196
 15. Juicy

  Популарен член, Женски, од España
  Пораки:
  1.722
  Допаѓања:
  9.394
  Поени од трофеи:
  376
 16. Klemsi

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  60
 17. kucence

  Истакнат член
  Пораки:
  10
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  66
 18. Ladybug.

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  19
  Допаѓања:
  97
  Поени од трофеи:
  51
 19. LittleDevil

  Популарен член
  Пораки:
  1.672
  Допаѓања:
  1.880
  Поени од трофеи:
  316
 20. maleckaa

  Истакнат член
  Пораки:
  175
  Допаѓања:
  15
  Поени од трофеи:
  131