babylove кашички

Доделени трофеи на Perelex

 1. 10
  Награден(а): 26 октомври 2020

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.

 2. 10
  Награден(а): 15 октомври 2020

  Имаш ново хоби

  100 испратени мислења. Колку време поминуваш тука? Продолжи со исто темпо.

 3. 10
  Награден(а): 10 август 2020

  Среќен роденден

  Изненадување! Дополнителни поени како мал роденденски подарок од нас.

 4. 10
  Награден(а): 2 август 2020

  Имаш верни обожаватели

  Твоите мислења имаат 100 допаѓања. Можеби треба да започнеш да делиш автограми.

 5. 5
  Награден(а): 1 јуни 2020

  Те сакаат

  Твоите мислења имаат 50 допаѓања. Продолжи во тој стил!

 6. 2
  Награден(а): 4 јануари 2020

  Влегуваш во игра

  10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

 7. 3
  Награден(а): 14 ноември 2019

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 8. 1
  Награден(а): 27 октомври 2019

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.