Доделени трофеи на pinky16

 1. 2
  Награден(а): 31 октомври 2014

  Влегуваш во игра

  10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

 2. 3
  Награден(а): 28 октомври 2014

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 3. 1
  Награден(а): 28 октомври 2014

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.