Неодамнешна активност на princess5

 1. princess5 одговори во темата Ние околу и преку 40 години....

  Што да ти пишам освен да те :hug: Со тие единици сум и јас со нормален шеќер а скриениот ми беше покачен уште пред ифв кога испитував......

  15 јули 2020 во 00:57
 2. На princess5 му/ѝ се допадна мислење на emiliana во темата Ние околу и преку 40 години....

  Отидов до темана за корона и бргу излегов.:| Само црни прогнози. Ќе си седам тука.:D

  15 јули 2020 во 00:54
 3. На princess5 му/ѝ се допадна мислење на Bella_Stella во темата Поддршка за сите оние што сакаат да забременат.

  Не е имплантациско сигурно, 25 ти ден од циклус ми е, на 19ти ден имав позитивен тест за овулација и симтоми, многу рано е за да биде...

  15 јули 2020 во 00:53
 4. princess5 одговори во темата Ние околу и преку 40 години....

  Епа мора да има виновник (кога од немање што да праиме до кујна и фрижидер најдобро *пешачење* беше... хахахах (Работава шо да праиме и...

  15 јули 2020 во 00:44
 5. На princess5 му/ѝ се допадна мислење на emiliana во темата Ние околу и преку 40 години....

  Тортиче, мафинки, тестенинки, црнци со јајца без јајца, па карантинот крив :drunk:.

  15 јули 2020 во 00:42
 6. На princess5 му/ѝ се допадна мислење на LadyC во темата Ние околу и преку 40 години....

  И да користиш! :D 8) :*

  15 јули 2020 во 00:40
 7. На princess5 му/ѝ се допадна мислење на emiliana во темата Ние околу и преку 40 години....

  Ја би, ама немаме толку време на располагање :D. Ај сега од петок сум на одмор, има да го искористам за сите пари па и за кусурот8-|:rofl:....

  15 јули 2020 во 00:40
 8. princess5 одговори во темата Поддршка за сите оние што сакаат да забременат.

  Хм... не сум паметна околу ова но мислам дека подобро да се консултираш со докторот дали да испиташ хормони (знае некогаш да е и оскудна но...

  15 јули 2020 во 00:40
 9. На princess5 му/ѝ се допадна мислење на LadyC во темата Ние околу и преку 40 години....

  Па "вежбај" . Неколку пати у денот со маШ и така калории ептен се трошеле. :D :rock:

  15 јули 2020 во 00:34
 10. На princess5 му/ѝ се допадна мислење на emiliana во темата Ние околу и преку 40 години....

  Абе бар масажа будалче, нек масира додека раце не му утрнат:D.

  15 јули 2020 во 00:34
 11. princess5 одговори во темата Ние околу и преку 40 години....

  Од карантинот де... ;)

  15 јули 2020 во 00:34
 12. На princess5 му/ѝ се допадна мислење на emiliana во темата Ние околу и преку 40 години....

  Да се докажам, ние нетрудни почнавме да се тркаламе :D.

  15 јули 2020 во 00:34
 13. На princess5 му/ѝ се допадна мислење на JuLleE во темата Ние околу и преку 40 години....

  Ќе викав шо празник е:D Инаку Хрватска пушта со негативен тест мислам. Распитај се убаво.

  15 јули 2020 во 00:33
 14. На princess5 му/ѝ се допадна мислење на LadyC во темата Ние околу и преку 40 години....

  Ја среќо не се вртам, се тркалам. :rofl: Инаку да, влегов минатата недела во 9ти. Кит убица. :muscle: :rock: :devil:

  15 јули 2020 во 00:32
 15. На princess5 му/ѝ се допадна мислење на LadyC во темата Ние околу и преку 40 години....

  Замислете да му се качам на маШ сеа, има кила да фати 100% :rofl:

  15 јули 2020 во 00:32