Членови кои ги следи QueenElena

 1. angelche16

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.843
  Допаѓања:
  7.578
  Поени од трофеи:
  346
 2. Anonymous996

  Популарен член, од out in the middle of nowhere.
  Пораки:
  112
  Допаѓања:
  754
  Поени од трофеи:
  296
 3. atala

  Популарен член, Женски, 37, од Сега и Овде
  Пораки:
  1.135
  Допаѓања:
  890
  Поени од трофеи:
  296
 4. AziskaStrslenka

  Истакнат член, Женски, 23, од Тенџере за ајвар
  Пораки:
  412
  Допаѓања:
  3.500
  Поени од трофеи:
  166
 5. ColoursOfTheRainbow

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.187
  Допаѓања:
  2.405
  Поени од трофеи:
  326
 6. Doozy

  Форумски идол
  Пораки:
  3.653
  Допаѓања:
  58.584
  Поени од трофеи:
  466
 7. Dream-Girl

  Caffeine addict ☕, Женски, од Milky Way
  Пораки:
  11.173
  Допаѓања:
  124.250
  Поени од трофеи:
  566
 8. H.O.P.E.

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  75
  Допаѓања:
  91
  Поени од трофеи:
  51
 9. HoneyAxl

  Истакнат член
  Пораки:
  273
  Допаѓања:
  149
  Поени од трофеи:
  126
 10. Ketrin.Moon

  Популарен член, Женски, од Во градот на маглата.
  Пораки:
  770
  Допаѓања:
  7.168
  Поени од трофеи:
  296
 11. Lella

  a blasphemous bitch, Женски, 18, од King's Landing
  Пораки:
  4.692
  Допаѓања:
  25.262
  Поени од трофеи:
  476
 12. Mahidevranfan

  Популарен член, Женски, 19, од Зад Пурпурните Планини
  Пораки:
  466
  Допаѓања:
  2.064
  Поени од трофеи:
  306
 13. Papillon.Papi

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  3.233
  Допаѓања:
  9.601
  Поени од трофеи:
  376
 14. Paradox

  Истакнат член, Женски
  Пораки:
  71
  Допаѓања:
  220
  Поени од трофеи:
  226
 15. Snow-Queen

  Форумски идол, Женски, од Скопје
  Пораки:
  15.268
  Допаѓања:
  14.954
  Поени од трофеи:
  466
 16. Someonespecial

  Free-minded aesthete, Женски
  Пораки:
  12.048
  Допаѓања:
  160.512
  Поени од трофеи:
  566
 17. sweet-star

  Популарен член, Женски
  Пораки:
  1.524
  Допаѓања:
  1.734
  Поени од трофеи:
  316
 18. Trendafilka

  Форумски идол, од 221B Baker Street
  Пораки:
  5.941
  Допаѓања:
  27.507
  Поени од трофеи:
  456