Доделени трофеи на resenska

 1. 50
  Награден(а): 19 декември 2020

  Лудуваат по тебе

  Твоите мислења имаат 5.000 допаѓања.

 2. 20
  Награден(а): 14 септември 2019

  Неуморен ум

  1.000 испратени мислења. Импресивно!

 3. 50
  Награден(а): 6 август 2019

  Петта годишнина

  Сведок си на нашите почетоци. Ти благодариме за лојалноста.

 4. 40
  Награден(а): 6 август 2018

  Четврта годишнина

  4 години со Фемина. Честитки, сигурно веќе сте како семејство со останатите членови.

 5. 30
  Награден(а): 6 август 2017

  Трета годишнина

  3 години со Фемина. Најверојатно имаш добри пријатели тука.

 6. 30
  Награден(а): 14 ноември 2016

  Што и да правиш, продолжи така

  Твоите мислења имаат 1.000 допаѓања.

 7. 20
  Награден(а): 6 август 2016

  Втора годишнина

  2 години со Фемина. Продолжи го забавното патување со нас.

 8. 20
  Награден(а): 20 јуни 2016

  Врвен квалитет

  Најмалку 500 испратени мислења и коефициент на допаѓања 0.5 (250 допаѓања на 500 мислења).

 9. 20
  Награден(а): 26 април 2016

  Прекрасен ум

  Твоите мислења имаат 500 допаѓања. Одлична работа!

 10. 10
  Награден(а): 6 март 2016

  Среќен роденден

  Изненадување! Дополнителни поени како мал роденденски подарок од нас.

 11. 15
  Награден(а): 11 јануари 2016

  Сигурно се гордееш со себе

  Твоите мислења имаат 200 допаѓања.

 12. 10
  Награден(а): 16 септември 2015

  Имаш верни обожаватели

  Твоите мислења имаат 100 допаѓања. Можеби треба да започнеш да делиш автограми.

 13. 5
  Награден(а): 19 август 2015

  Те сакаат

  Твоите мислења имаат 50 допаѓања. Продолжи во тој стил!

 14. 10
  Награден(а): 7 август 2015

  Прва годишнина

  1 година со Фемина. Сигурно веќе се чувствуваш како дел од нашата заедница.

 15. 10
  Награден(а): 13 мај 2015

  Имаш ново хоби

  100 испратени мислења. Колку време поминуваш тука? Продолжи со исто темпо.

 16. 3
  Награден(а): 30 март 2015

  Имаш обожавател

  На некого му се допаѓа твое мислење. Продолжи да пишуваш за да провериш дали е само случајност.

 17. 2
  Награден(а): 26 март 2015

  Влегуваш во игра

  10 испратени мислења. Веќе си на свој терен.

 18. 1
  Награден(а): 28 октомври 2014

  Го скрши мразот

  Го напиша твоето прво мислење и тоа не заврши в канта.