Последна содржина од Rosewood

 1. Rosewood
 2. Rosewood
 3. Rosewood
 4. Rosewood
 5. Rosewood
 6. Rosewood
 7. Rosewood
  Мислење

  Евровизија 2012

  Уау, Австрија Fascinating |(
  Мислење од: Rosewood, 22 мај 2012 во категорија: Музика
 8. Rosewood
 9. Rosewood
 10. Rosewood
 11. Rosewood
 12. Rosewood
 13. Rosewood
 14. Rosewood
 15. Rosewood