Форумџика на годината 2019: НОМИНАЦИИ

Членови кои ја/го следат ROSII

 1. bebebio

  Истакнат член
  Пораки:
  9
  Допаѓања:
  10
  Поени од трофеи:
  106
 2. blagojce7

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 3. Emmie

  Истакнат член
  Пораки:
  33
  Допаѓања:
  6
  Поени од трофеи:
  116
 4. girl12

  Истакнат член
  Пораки:
  649
  Допаѓања:
  31
  Поени од трофеи:
  201
 5. girlinlove

  Истакнат член
  Пораки:
  68
  Допаѓања:
  10
  Поени од трофеи:
  76
 6. GordanaL

  Истакнат член
  Пораки:
  128
  Допаѓања:
  43
  Поени од трофеи:
  201
 7. KejtiKaulitz

  Истакнат член
  Пораки:
  177
  Допаѓања:
  39
  Поени од трофеи:
  151
 8. mila20

  Истакнат член, од Ohrid
  Пораки:
  9
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  101
 9. monro

  Истакнат член
  Пораки:
  2
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  64
 10. Teicka21

  Истакнат член
  Пораки:
  13
  Допаѓања:
  4
  Поени од трофеи:
  106
 11. YOANI

  Активен член, Женски
  Пораки:
  10
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  16