Членови кои ја/го следат shiningstar

 1. Anonimnata 99

  Нов член, Женски
  Пораки:
  2
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  1
 2. dedi

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 3. Don-Huan-DeMarco

  Истакнат член
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  64
 4. FrozenGirl

  Истакнат член
  Пораки:
  3
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  104
 5. gordanaa

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 6. GordanaL

  Истакнат член
  Пораки:
  128
  Допаѓања:
  43
  Поени од трофеи:
  201
 7. gordanna

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  100
 8. Hipica

  Пораки:
  14.369
  Допаѓања:
  14.746
  Поени од трофеи:
  456
 9. kerii

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  60
 10. kirebt

  Истакнат член
  Пораки:
  12
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  66
 11. Klemsi

  Истакнат член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  60
 12. mare1988

  Истакнат член
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  101
 13. marija89

  Истакнат член
  Пораки:
  19
  Допаѓања:
  10
  Поени од трофеи:
  156
 14. mathewardi

  Истакнат член
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  61
 15. rockangel

  Истакнат член
  Пораки:
  32
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  116
 16. Shefket

  Активен член, Машки, од Skopje
  Пораки:
  1
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  11
 17. smiley-32

  Истакнат член, од Некаде низ светот
  Пораки:
  532
  Допаѓања:
  510
  Поени од трофеи:
  206
 18. srci

  Истакнат член
  Пораки:
  29
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  63
 19. trapalce

  Истакнат член
  Пораки:
  66
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  116
 20. vlatko787

  Активен член
  Пораки:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  30