Неодамнешна активност на sleepingbeauty

 1. На sleepingbeauty му/ѝ се допадна мислење на Hipica во темата Како се чувствувате денес?.

  Прекрасно се осеќам. Секако за тоа е виновен снегов. Иако дома си дојдов жива вода и иако треба за 15 минути пак да бидам тоа, не ми е...

  24 мај 2020 во 17:24
 2. На sleepingbeauty му/ѝ се допадна мислење на Lilit во темата Сакам да кажам....

  Дефетист и злобен човек ќе познаеш по тоа што се случува за прв пат експлантација на клучен орган, а он коментира: 1. Уште у 20ти век...

  23 мај 2020 во 16:11
 3. На sleepingbeauty му/ѝ се допадна мислење на Sejfullai во темата Сакам да кажам....

  Некои луѓе... треба само да си останат прости, глупи и неписмени, односно да го прифатат фактот дека се такви ко шо се, и да не пробуваат...

  19 мај 2020