Неодамнешна активност на slobodka

 1. На slobodka му/ѝ се допадна мислење на Lolipop23 во темата Витамини за бебиња и деца.

  Според Антоније треба да се даваат постојано додека е детето во раст и развој, а ми кажа дека и ние возрасните треба да пиеме па почнав и...

  4 декември 2019 во 12:41
 2. slobodka одговори во темата Витамини за бебиња и деца.

  Дури нас ортопедот ни рече и до 18 години може да се дава.

  4 декември 2019 во 12:41
 3. На slobodka му/ѝ се допадна мислење на wannaBeMomma во темата Витамини за бебиња и деца.

  Postojano. Sin mi letovo napolni 3, ne mi ni kaza da prekinuvam. Potreben e, a i site nie treba da go vnesuvame

  4 декември 2019 во 12:40
 4. slobodka одговори во темата Децата и градинките.

  Оф , што ако има уште една со неа. Се штитат до бескрај. Ова од лично искуство ти го кажувам. Секогаш они ќе се монтираат да испаднат во...

  4 декември 2019 во 12:38
 5. На slobodka му/ѝ се допадна мислење на bella12 во темата Последно што купивме за децата.

  [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]

  IMG_20191129_162127.jpg IMG_20191129_162314.jpg IMG_20191129_162518.jpg IMG_20191129_161750.jpg IMG_20191129_160917.jpg 4 декември 2019 во 12:32
 6. На slobodka му/ѝ се допадна мислење на Minnie-e во темата Последно што купивме за децата.

  На мојов не му текнало да не млати со дрвените, ама затоа го извади стапчето од едно пластично. Првиот ден замавнуваше на сите страни па...

  20191201_222636.jpg 20191201_155952.jpg 20191128_172955.jpg 20191128_173531.jpg 20191128_163659.jpg 4 декември 2019 во 12:31