Неодамнешна активност на soledad

 1. На soledad му/ѝ се допадна мислење на IRBBB во темата Породување во Плодност или Државна во Битола?.

  На сите да ни е со лесно, Бог в раце да нѐ има. И јас сум кај д-р Сотир. Верувам дека сме во вистински раце.

  4 мај 2021 во 20:42
 2. soledad одговори во темата Породување во Плодност или Државна во Битола?.

  Со лесно што побрзо да се гушкате со бебушот. Кај кој доктор ќе.одиш јас закажав за кај Сотир

  4 мај 2021 во 19:54
 3. soledad одговори во темата Породување во Плодност или Државна во Битола?.

  Знам не да не ми е касно веќе сум задоцнета ама сто пати се премислив планирав во државната ама некако заради ситуацијата со вирусот не ми...

  3 мај 2021 во 13:40
 4. На soledad му/ѝ се допадна мислење на IRBBB во темата Породување во Плодност или Државна во Битола?.

  Јас појдов во 32ра недела, ама да знаеш дека ич не ти е касно. Ако веќе знаеш кај кого сакаш, јави се утре и закажи си термин кај тој што...

  3 мај 2021 во 13:38
 5. soledad одговори во темата Породување во Плодност или Државна во Битола?.

  Здраво девојки едно прашање кога се договарате со докторот што сакате да ве породи во Плодност? Јас ја водам бременоста кај матичната цело...

  2 мај 2021 во 19:57